Smile :)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sila mysle 1.časť

Toto nie je mimo témy, keďže názov je Keep-Smiling, úsmev je pozitívny a to čo idete čítať je o pozitivite (NIE SÚ TO KECI! JE TO VEDECKY DOKÁZANÉ!).
Ak si prečítate dôkladne všetky diely tohoto seriálu, určite zmeníte svoje zmýšľanie k lepšiemu. Mne sa úplne zmenil život. Obsah je s filmu The Secret (Tajomstvo). Nemohla som uveriť tomu, koľko ľudí o ňom vedelo. Boli to i tí najväčší ľudia histórie. Jediné čo som teraz chcela, bolo sa o neho podeliť s celým svetom. Poznáte toto Tajomstvo, získate všetko, čo len chcete. Šťastie, zdravie a bohatstvo. Môžete mať, robiť alebo byť čím chcete. Nezaujíma ma, aké je to veľké. Chcete byť milionárom? Akú práci chcete mať? Chcete viac úspechu? Čo naozaj chcete? V živote som videla množstvo zázrakov. Finančné zázraky, zázračné uzdravenia, duševné uzdravenia, urovnávania vzťahov…. Všetko sa to stalo, vďaka vedeniu, ako ho aplikovať. Je to veľké Tajomstvo života. Tajomstvo je odpoveďou na všetko, čo bolo, je a bude. - Ralph Waldo Emerson Pravdepodobne sedíte a pýtate sa čo je to za Tajomstvo. Napíšem vám, ako som sa ho naučila používať. Všetci máme nekonečnú moc. Všetci sa riadime rovnakými zákonmi. Prírodné zákony vesmíru sú tak presné, že nemáme problém stavať vesmírne lode, poslať ľudí na mesiac a môžeme načasovať pristátie s presnosťou na zlomky sekúnd! Nezaujíma ma či ste v Indii alebo ste v Austrálii, Afrike, Stockholmu alebo v Londýne, alebo v Torontu, alebo Montrealu, New Yorku… Všetci pracujeme s jednou silou, jedným zákonom. Je to príťažlivosť. Tajomstvo je Zákon Príťažlivosti. Všetko čo v živote používate, si do neho priťahujete. Je to k vám priťahované mocou obrazu, ktorý máte vo svojej mysli. Je to to, na čo myslíte. Vidíte? Všetko čo sa vám behá hlavou k sebe priťahujete. Múdri ľudia to vždy vedeli. Zoberte si starovekých Babylončanov, ty to poznali. Je to malá hŕstka vyvolených. Prečo si myslíte, že 1% populácie zarába okolo 96% všetkých zarobených peňazí? Myslíte si, že je to náhoda? Nie je! Je to zámer. Niečo chápu. Chápu Tajomstvo. A teraz vás s ním zoznámim. Najjednoduchší spôsob, ako pozerať na Zákon Príťažlivosti, je myslieť na seba ako na magnet. A ja viem, že magnet k sebe veci priťahuje. Veľmi zjednodušene, Zákon Príťažlivosti hovorí, že podobné priťahuje podobné. Ale my sa bavíme na myšlienkovej úrovni. Našou úlohou je držať myšlienky toho, čo chceme, jasne si v mysli vytvoriť obraz toho, čo chceme a od tejto časti sa začína uplatňovať jeden z najväčších zákonov vesmíru, Zákon Príťažlivosti. Stávate sa tím, na čo najviac myslíte, ale tiež priťahujete to, o čom najviac premýšľate. Vidíte to v hlave; budete to nakoniec držať vo svojich rukách. Tento princíp môžem zhrnúť vo troch jednoduchých slovách: myšlienky sa stávajú realitou.

The Secret | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014