Smile :)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sila mysle 3.časť

Spolu sa pustime do čítania 3.dielu

Keď budeme pozitívny v našom zjavu a postoji, budeme priťahovať pozitívnych ľudí a pozitívne udalosti a situácie. Keď budeme veľmi negatívni, zlostný, tak budeme priťahovať negatívnych, naštvaných ľudí a negatívne a hrozné situácie.
Skončíte tak, že k sebe priťahujete také veci, aké sú prevládajúce myšlienky vašej mysle.
Je jedno či sú vedomé alebo nevedomé, v tom je ten háčik. Keď sa naozaj dôkladne zamyslíte, prídete na Tajomstvo, silu našej mysle, silu našej pozornosti v našich bežných životoch. Je všade okolo nás.
Všetko čo musíme urobiť je otvoriť oči a sledovať. Uvidíte dôkazy o Zákonu Príťažlivosti vo vašej spoločnosti , keď vidíte niekoho, kto rozpráva o chorobe - má ju, keď niekto stále rozpráva o blahobytu - má ho. Zákon Príťažlivosti je jasne vidieť všade okolo vás, keď chápete, čo to je. Má to čo dočinenia s tým, že ste magnetom, priťahujúcim myšlienky, ľudí, priťahujúcim udalosti a štýl života. Všetko, čo kedy zažijete, zažijete vďaka mocnému Zákonu Príťažlivosti. Nepíšem len z hľadiska túžobného myslenia alebo imaginačného šialenstva. Píšem o hlbšej podstate vecí.

Kvantová fyzika sa začína uberať týmto smerom.
Hovorí, že nemôžete mať vesmír, ktorý by nebol zastúpený vedomím. Vedomie vlastne tvaruje pravé tú vec, ktorá je vnímaná. Ak tomu nerozumiete, neznamená to, že by ste to mali odmietať. Tak isto ani poriadne nechápete elektrinu. Za prvé, nikto poriadne nevie, čo to elektrina je, ale aj tak si užívate jej výhody. Viete ako to funguje? Ja nie. Ale viem toto:
Môžete vďaka nej uvariť človeku jedlo, ale tak isto uvariť i človeka. Keď ľudia začnú chápať toto veľké Tajomstvo, často sa vydesia z tých všetkých negatívnych myšlienok, ktoré im prebiehajú hlavou. Mali by ste vedieť, že bolo dokázané, teraz už i vedou, že pozitívne myslenie má tisíckrát väčšiu moc, ako negatívne myslenie. To by malo eliminovať časť vašich obáv. Žijete v realite, kde sa všetko nematerializuje okamžite. A to vám naozaj pomáha. Nechceli by ste byť v prostredí, kde sa vaše myšlienky okamžite manifestujú. Dôkazov je mnoho a stále prichádzajú nové a to je naozaj dobre. Takže keď si chcete byť vedomí vašich myšlienok, musíte ich voliť opatrne a užiť si s tým nejakú zábavu. Pretože vy ste umelecké dielo vaše ho života. Ste Michelangelo vaše ho života. A robíte to vašimi myšlienkami.
Vodcovia minulosti, ktorí poznali Tajomstvo si ho chceli nechať pre seba a nezdieľať jeho moc. Nechali ľudí žiť v nevedomosti. Chodili do práce, spravili čo mali a išli domov. Bez moci to zmeniť, pretože Tajomstvo poznalo len pár vyvolených.
Žijeme vo vesmíru, v ktorom sú zákony. Ako napríklad Gravitační zákon; keď spadnete z budovy, je jedno či ste dobrí alebo zlý, proste narazíte do zeme. Všetko čo vás pravé teraz vo vašom živote obklopuje, mimo vecí na ktoré sa sťažujete, ste si pritiahli. Viem, že je to niečo, čo neradi počujete. Okamžite si pomyslíte:
,,Neprivolal/a som si autonehodu,
nepritiahol/la som si toho to konkrétneho klienta.
nepritiahol/la som si dlhy.
Nepritiahol/la som si…“ hocičo čo sa stalo, že sa na to sťažujete. Teraz na vás musím byť trocha tvrdý a napísať: ,,Áno, pritiahli ste si to!“
A to je jeden z najťažších konceptov, ktoré musíte pochopiť. Ale až to raz prijmete za svoje, zmení to váš život. Je to časť v celku gigantického tajomstva. Väčšina z nás niečo neustále priťahuje. Akurát si myslíme, že nad tým nemáme kontrolu, naše myšlienky sú nastavené na auto pilota, naše city sú na auto pilota a všetko sa proste nejako stane. Ak sa o tomto dozvedáte po prvý raz, možno sa cítite:

“Aha, takže teraz musím sledovať svoje myšlienky, to bude veľa práce”.

Zo začiatku sa to tak javí, ale tu práve začína tá zábava. Nenútim vás strážiť si svoje myšlienky. Z toho by ste sa mohli zblázniť. Je to tak veľké množstvo myšlienok, ktoré sa k vám z rôznych smerov valí a o toľkých rôznych témach. A pravé tam sa zapojí váš emocionálny radca. Vaše emócie sú vaším radcom, je to, to čo vám pomáha pochopiť na čo myslíte. Vaše myšlienky majú vplyv na to, čo práve cítite. Emócie sú úžasný dar. Dávajú nám vedieť, čo si priťahujeme. Z našej perspektívy existujú len dve emócie. Jedna je príjemná a druhá nepríjemná. Nazývate ich rôznymi menami, ale v podstate, pri všetkých negatívnych emóciách, nech ich nazývate vinou alebo zlosťou, alebo frustráciou, sa cítite podobne, sú nepríjemné. A z týchto všetkých, nám náš emocionálny sprievodca vravý, že to na čo práve myslíte nie je v súladu s tým, čo naozaj chcete. Inak sa tomu tiež hovorí ,,zlá frekvencia“ alebo ,,negatívna vibrácia“, alebo inak, ako to sami nazývate. Tie pri, ktorých sa cítite dobre, ako je napríklad pocit nádeje, šťastia alebo lásky, vďaka ktorým sa cítite dobre, je pozitívni pocit a váš emocionálni radca vám vraví, že to na čo práve myslíte je v súlade s tým, čo chcete. Je to fakt jednoduché. Máte to priamo pred sebou. Pýtajte sa:
Čo práve priťahujem?
Ako sa pri tom cítim? Cítim sa dobre.
Správne.
Robte to neustále.

Pocity sú naša spätná väzba, či sme alebo nie sme na správnej ceste.
Čím lepšie sa cítite, tým viac ste v súladu.
Čím horšie sa cítite, tým viac ste mimo kurzu.
To čo robíte je, že denne prežívate mnoho rôznych situácií a produkujete množstvo myšlienok, ktoré doslova formujú vašu budúcnosť. Podľa toho, ako sa cítite, si môžete povedať, či veci, ktorým idete naproti, budú príjemné alebo nepríjemné. Čokoľvek pravé teraz cítite, je dokonalým obrazom toho, čo sa stane. Dostávate presne to, čo cítite, ani nie tak, na čo myslíte. To preto ľudia, ktorí z postele vykročia nesprávnou nohou, majú tendenciu upadať do špirály a pokračuje to celý deň. (Nič sa im nedarí, sú naštvaný, v rozrušení a v zlej nálade robia veľa chýb.) Nemajú poňatia, že jednoduchou zmenou ich emócií môžu zmeniť celý deň a život. Keď začnete tým, že chcete mať pekný deň a ste v tej správnej šťastnej nálade, tak keď ničomu nedovolíte, aby vám ju skazilo, bude pokračovať s priťahovaniu vám príjemných podľa Zákonu Príťažlivosti, viac situácii, okolností, ľudí, ktorí vám pomôžu udržať ten šťastný pocit. Dobré dni, zlé dni, bohatý bohatnú, chudý chudnú… je to celé o tom, ako sa títo ľudia prevažne a neustále cítia. Práve teraz môžete začať cítiť zdravo. Začať cítiť úspech. Začať cítiť lásku, ktorá vás obklopuje, i keď to tak práve nie je. A to, čo sa stane je, že vesmír odpovie povahe vašej piesne, vesmír odpovie povahe vašich najvnútornejších citov a zhmotní ich, pretože práve tak sa cítite. V podstate, to na čo sústredíte vaše myšlienky a city, vyústi v prežitie, ktorým si pritiahnete čokoľvek. Je jedno či to je niečo čo chcete alebo nechcete. Na čo myslíte a čo cítite, sa rovná tomu, čo sa manifestuje. Vždycky. Bez výnimky. Pravdepodobne je to pre vás ťažké prekúsnuť, ale ak sa tomu raz otvoríte, následky sú úžasné.
Znamená to, že všetko zlé myslenie môže byť napravené skrz posun vo vašom vedomí.

                                                                                   Profilová fotka

Ako idete životom, tvoríte si vlastní vesmír. - Winston Churchil


The Secret | stály odkaz

Komentáre

  1. smile,
    =Na čo myslíte a čo cítite, sa rovná tomu, čo sa manifestuje. Vždycky. Bez výnimky. =súhlasím! Myšlienka má veľkú silu.
    publikované: 11.07.2012 20:08:52 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. smile,
    a ešte by som ti chcela navrhnúť, že by si si mohla zmeniť tapetu. Je to ťažko čitateľné a mňa odrádza, len čo otvorím tvoj blog
    publikované: 11.07.2012 20:10:24 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014